ОСТАННІ НОВИНИ

Крушельницька проти приватизації газети «Ратуша»

|

Депутатка Львівської міської ради Тетяна Крушельницька проти приватизації газети Львівської міської ради «Ратуша». У ситуації, яка склалася довкола видання, вона вбачає «відголоски особистих конфліктів».

«Я пам’ятаю, як газету «Ратуша» створювали. Вважали, що доцільним буде донесення до читача інформації такою, як вона є. Довго думали над назвою і зупинилися на тій, яка найбільше пов’язана з тим, що робиться в Ратуші. Тому для мене приватизація разом із брендом «Ратуша» є абсолютно неприйнятним і неможливим. Я проти приватизації», – заявила Тетяна Крушельницька.

Депутатка сказала, що підтримує ідею про те, що всі газети мають бути в рівних умовах. Проте, якщо газету створила міська рада для висвітлення своєї діяльності, то, на думку Т. Крушельницької, вона має підтримувати її фінансово.

«Якщо видання створено спеціально міською радою, тоді, безумовно, ця газета не мусить бути в рівних умовах із іншими газетами, оскільки вона має інші напрями та інші джерела фінансування», – сказала Т. Крушельницька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *