ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк судитиметься в жовтні

|

Шевченківський районний суд міста Києва відклав розгляд справи щодо повторного звільнення Любомира Буняка з посади міського голови Львова на 6 жовтня. Про це повідомив Любомир Буняк особисто.

„Так, сьогодні відбуло перше судове засідання, суд відбувся об`єктивно. Суддя розглядала справу об`єктивно, не упереджекно, по закону. Міська рада попросила, що нібито їм потрібно ще деяких свідків допитати, десь 6 чи 8 свідків, в основному працівників міськради. Суддя погодилася і назначила наступне слухання на 6 жовтня. Очевидно, це буде останнє слухання”, – розповів він.

На думку Буняка, міськрада просто затягує час. „Надій на виграш міської ради, на мій погляд, просто не існує. Тому що це фактично повторний суд”, – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, 27 грудня 2005 року Шевченківський суд Києва поновив Буняка на посаді міського голови, після того як 27 вересня того ж року міські депутати достроково припинили його повноваження.

Згодом Апеляційний суд залишив у силі це рішення.

Депутати Львівської міської ради натомість наприкінці грудня 2005 року прийняли повторне рішення про дострокове припинення повноважень Буняка на посаді міського голови. Це рішення, у свою чергу, було опротестовано прокурором Львова, передає „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *