ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін затвердив проект автодороги „Київ-Львів-Чоп”

|

Кабінет Міністрів України затвердив проект та титул будівництва автодороги „Київ-Львів-Чоп”, загальна вартість якого складає 1 303, 998 мільйона гривень. Відповідне розпорядження №84-р датовано 15 лютого 2006 року.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Кабміну, протяжність частини капітального ремонту – 266,85 км, в тому числі 180,5 км першої та 86,35 км другої черги.

Титул будівництва дороги затверджений як „Капітальний ремонт (із будівництвом об’їздів населених пунктів) автодороги Київ-Львів-Чоп (М-06) на частині від км 348+000 (Рівненська область) до км 621+500 (Львівська область).

Нагадаємо, що будівництво дороги виконується відповідно до проекту реконструкції автомагістралі „М-06” „Київ-Чоп”, який Україна реалізує за участі Європейського банку реконструкції та розвитку. Це так звані третій та п’ятий Критські міжнародні транспортні коридори, котрі проходять із Західної Європи в Азію. Раніше начальник Даржавної служби автомобільних доріг України заявляв про те, що перший етап будівництва дороги „Київ-Чоп” закінчений. На наступний етап будівництва автотраси „Чоп-Київ” планували виділити 300 мільйонів євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *