ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрито міжнародну виставку-ярмарок «БудЕКСПО-осінь-2005»

|

У Львові відкрито XII Міжнародну виставку-ярмарок «БудЕКСПО-осінь-2005», на якій свою продукцію представили 120 підприємств з України, Польщі, Білорусі, Словаччини.

«Третина представлених на виставці фірм – українські. Це свідчить про розвиток будівництва в нашому регіоні. Це спонукає організовувати тематичні виставки. Так, навесні ми проведемо традиційну виставку «БудЕКСПО-весна», а одразу після неї – спеціалізовану виставку «Вікна, двері, дах», – повідомив віце-президент АТ «Галицькі експозиції» Геннадій Кройчик.

Він також повідомив, що 4-6 жовтні у Львові відбудеться VI Міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості «Україна-ЄС». За його словами, ярмарок має бути особливим. «Інвестиційний процес в Україні нарешті починає розвиватися так, як у всьому світі, у якому інвестиції насамперед йдуть на створення нових потужностей», – наголосив він.

«Чому ярмарок нерухомості? 10% обласного бюджету Львівщини – це гроші від ріелторських фірм. Ми взагалі задумуємося про організацію ярмарків нерухомості», –. Зазначив Геннадій Кройчик.

Крім того, під час прес-конференції було порушено питання спорудження виставкового комплексу у Львові. Віце-президент АТ «Галицькі експозиції» Геннадій Кройчик повідомив, що основна проблема – земля. Одним із можливих місць розташування такого комплексу раніше називався ВАТ »Львівсільмаш», але Кройчик зазначив, що «Сільмаш» має намір відновити на передбаченій території стадіон, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *