ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк помітив у Гудими пробудження совісті

|

„Якщо Олекса Гудима зменшив суму відшкодування, то в нього прокинулись свідомість і совість. Але я вважаю, що цю справу треба вирішувати не по гривнях, а по суті. Мені важливо не те скільки я маю сплатити: одну гривню чи 50 тисяч гривень. Сама справа є абсурдною”, — сказав Любомир Буняк.

Водночас міського голову Львова Любомира Буняка не повідомили про звернення народного депутата України Олекса Гудими до Апеляційного суду м. Києва з клопотанням про зменшення суми відшкодування за завдану йому моральну шкоду з 50 тисяч гривень до 1 гривні і про цей факт він дізнався від кореспондентів „Гал-info” .

За словами Любомира Буняка він чекає розгляду справи в Апеляційному суді міста Києва. Міський голова Львова надіється на київські суди та суди інших областей, але не на львівські. За його словами, у Львові немає системи правосуддя, а є кримінально-мафіозні клани, які судять по інтересах.

Сьогодні, за повідомленням прес-служби ЛОО УНП, народний депутат України Олекса Гудима звернувся до Апеляційного суду м. Києва з клопотанням про зменшення суми відшкодування за завдану йому моральну шкоду міським головою Львова Любомиром Буняком з 50 тисяч гривень до 1 гривні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *