ОСТАННІ НОВИНИ

НАК “Нафтогаз України” розпочала реконструкцію компресорної станції “Комарно” у Львівській області

|

Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” розпочала реконструкцію компресорної станції “Комарно” у Львівській області, що задіяна в експортних поставках газу до Республіки Польща. Замовником робіт є Управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз”. Роботи виконуються ВРТП “Укргазенергосервіс”, ТОВ “Укргазтех” та ТОВ “Нафтохімімпекс”. Про це повідомив прес-центр НАК “Нафтогаз України”.

У рамках реконструкції на станції проводиться реновація механічної частини турбоагрегата № 2, встановлюються сучасні засоби автоматизованого контролю та управління газоперекачувальними агрегатами, а також замінюються електричні комунікації та обладнання. Вартість реновації турбоагрегата №2 становить 23,7 мільйона гривень, а вартість встановлення нової автоматики – 8,89 мільйона гривень. Заміна системи електропостачання коштуватиме 47,2 мільйона гривень.




Термін завершення робіт з реконструкції механічної частини одного турбоагрегата КС “Комарно” складає 2 місяці. Реконструкція станції дасть змогу значно підвищити надійність експортних поставок газу до Республіки Польща, а також зменшити витрати енергоресурсів на транспортування газу на Захід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *