ОСТАННІ НОВИНИ

З боку Лозинського хизуватися своїми заслугами неетично – ЛОО УНП

|

Прес-служба ЛОО УНП прокоментувала сьогоднішні заяви заступника міського голови Львова Василя Лозинського та його повідомлення про вихід з лав УНП. Подаємо повний текст коментаря.

Львівська обласна організація Української Народної Партії на сьогодні налічує 5500 членів і є однією з найактивніших і найдієвіших партійних організацій в області, і в місті Львові зокрема. На нещодавній обласній партійній конференції жоден з присутніх 520 делегатів, тому числі і п. Василь Лозинський, який був повноправним делегатом конференції, не висловлював ніяких зауважень до голови ЛОО УНП.

До перемоги Віктора Ющенка долучилися тисячі членів УНП і мільйони українців, які не вихваляються тим, що „носили колоду з важчої сторони”. Тому з боку В.Лозинського, як мінімум, неетично хизуватися своїми заслугами, про які ніхто не знає, окрім нього самого.

Провід ЛОО УНП висловив своє ставлення до міської влади і запропонував В. Лозинському відмежуватися від цієї влади і звільнити партію від відповідальності за діяльність найвищих посадових осіб у місті. Вирішивши залишитися заступником міського голови і членом виконкому п. Лозинський по суті не бажає відмежовуватися від скандалу. Кожен має право на вибір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *