ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники „Галолу“ протестуватимуть проти перенесення суду у справі продажу заводу

|

„Засідання Вищого господарського суду у справі продажу та санації заводу „Галол“, яке відбувалось вчора, 2 лютого, в Києві було перенесено на 9 березня. Причина – розійшлися думки суддів щодо законності повноважень керуючого санацією підприємства“, – повідомила Західній інформаційній корпорації інженер науково-дослідної лабораторії заводу, представник громадської організації „Галол“ за законність“ Лариса Штівельман.

За словами Л.Штівельман, представники Львівської ОДА лише кілька днів тому надали представникам ГО „Галол“ за законність“ копію листа від Комісії з банкрутства, в якому йшлося про припинення повноважень керуючого санацією підприємства. „Після того, як судді ознайомилися зі змістом вказаного листа, їхні думки щодо санації підприємства розійшлися, а тому й перенесли слухання справи на 9 березня“.

„Я вважаю, що перенесення судового засідання – це один зі способів затягування справи. Більше як за місяць підприємство можуть повністю розікрасти. На знак протесту ми маємо намір цієї неділі, 6 лютого, перекривати залізничну колію в Дрогобичі“, – заявила Л.Штівельман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *