ОСТАННІ НОВИНИ

Любомир Буняк привітав львів`ян з Новим роком та Різдвом

|

Міський голова Львова Любомир Львова привітав громаду Львова з Новим роком і Різдвом Христовим:

“Щиро вітаю із Новим роком і Різдвом Христовим громаду Львова !

В останні дні року, що минає, кожен із нас традиційно підсумовує зроблене у минулому році.

Мені як міському голові із моєю командою вдалось здійснити у 2004 році цілу низку проектів для покращення життєдіяльності нашого міста. Започатковано ряд серйозних економічних міжнародних проектів, що в черговий раз засвідчило тезу про те, що Львів – справжнє європейське місто.

Рік, що минає, виявився багатим на важливі як для нашої країни, так і для кожного з нас події. Усім нам разом, шановні львів”яни, довелось пережити доленосні події Помаранчевої революції, які показали цілому світові, що Україна є вільною суверенною демократичною державою, а її громадяни – справжніми українськими патріотами, які заради майбутнього України здатні вирішувати проблеми державної ваги. Я гордий з того, що Помаранчева революція розпочалась саме із Львова – із істричного рішення Львівської міської ради про визнання законно обраним Президентом України Віктора Ющенка.

Щиро вдячний усім львів”янам, яких зустрів на Майдані Незалежності, на львівському майдані, усім тим, хто серцем і душею вболівав за нашу Перемогу – разом нас багато і нас направду нікому і ніколи не вдасться подолати.

Шановні львів’яни, щиро вітаю Вас усіх, Ваші родини із Новим роком і Різдвом Христовим ! Ці зимові свята для українського народу завжди були довгоочікуваними, бо символізують віру у добро та сповнення мрій.

Нехай Новий рік принесе вам радість, оптимізм, здійснення мрій, а Господнє благословення і ласка оберігають Вас і допомагають на життєвому шляху“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *