ОСТАННІ НОВИНИ

ЗАТ “Ензим” випустив нові дріжджі

|

Новий сорт дріжджів для хлібопекарської промисловості випустило ЗАТ “Ензим” – найбільший виробник дріжджів для хлібопекарської промисловості України. Як повідомили “Львівський портал” у відділі маркетингу підприємства, новинка під назвою “Ефект +15%”, має поліпшені фізико-хімічні показники та рівень газоутворення порівняно з попередніми видами продукції. Нові дріжджі придатні для виготовлення широкого асортименту хлібобулочних виробів за класичними технологіями випічки хліба.

За даними відділу маркетингу, нові дріжджі виготовлятимуть паралельно зі іншими видами продукції. Поки що планується виробляти по сто тонн продукції на добу. Новинку уже апробували виробники хліба у різних регіонах України. При підприємстві функціонує інноваційний центр хлібопечення ЗАТ “Ензим” “Хлібний дім” – єдиний консалтинговий центр в Україні, який спеціалізується на роботі з вітчизняними хлібопекарськими підприємствами з надання консультацій та рекомендацій з технології хлібопечення.

ЗАТ “Ензим” забезпечує дріжджами 69% ринку українського хлібопечення. Випускає понад 10 видів продукції. За шість місяців цього року підприємство випустило майже 19 800 тонн дріжджів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *