Олена Дмитрієнко: «Влада почала прислухатися до думки людей і це наша спільна з львів’янами перемога»

|

дмитрієнко-2Координатор громадського руху «Народний Контроль»  про ситуацію з сихівськими підприємцями, облаштуванням ринку “Санта-Барбара” і громадські слухання

«Нам вдалося найосновніше – влада почала слухати людей. Від самого початку ми наполягали на тому, що просто неприпустимим є кулуарне прийняття рішення когось вигнати чи змусити відкрити ринок на новому місці.

Наша позиція, разом з мешканцями та підприємцями , стояла на зрозумілій і відкритій процедурі виділення землі, збереження робочих місць та врахування думки сихівчан.

Сьогодні маємо спільну перемогу – влада, перед прийняттям остаточного рішення зібрала громадські слухання, для того щоб вислухати і мешканців прилеглих до виділеної ділянки будівель і працівників базару. Наші спільні звернення – мешканців, підприємців та народного депутата від округу Дмитра Добродомова – дали результат і, сподіваюся, найближчим часом дане питання буде нарешті вирішене. Крім того, ця ситуація – чудовий приклад того, що не можна керувати містом і людьми тільки сидячи в кабінеті чи на паперах. Ми вкотре доводимо, що джерелом влади в країні є народ (ст. 5 Конституції України )! Тільки чуючи людей, влада зможе реально вирішувати існуючі проблеми і працювати на користь громади».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *