Василь Куйбіда, заступник голови НРУ: „Димінський фінансувати мою передвиборчу кампанію не буде”

|

„Якщо я піду на вибори, то мою кампанію фінансувати Димінський, якийсь Петренко чи Іваненко – той хто має велику сумку – не буде. Це принципово. Якщо якийсь містер X профінансує твої вибори, то потім ти перестанеш управляти містом, бо буде він керувати. Це для мене неприйнятно.

Я собі не уявляю, що формальну і моральну відповідальність нестиму я, а хтось інший буде визначати стратегію міста. Такого не може бути.

Я з повагою ставлюся до всіх, хто хоче допомогти місту. Хай вони дають гроші на інвестиційні проекти. Я готовий зробити все від мене залежне, щоб ці гроші працювали у Львові, а не втікали з міста за кордон, в Донецьк, Дніпропетровськ чи навіть у Київ.

Хто фінансуватиме мої вибори, ви побачите і почуєте… якщо я піду на вибори. Я не хочу акцентувати на одній особі. Я знаю пана Димінського і в мене на відміну від інших до нього немає якихось упереджень.

Я хочу сказати. Що будь-хто один не буде фінансувати мою кампанію. Це принцип. Я знаю ставленя до пана Димінського у певних колах, знаю хто мусує цю вигадану інформацію. Я не мав жодної розмови з Димінським на ту тему”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *