ОСТАННІ НОВИНИ

Удар по військовому вишу в Полтаві: загинули 53 людини

Наталя Дуляба

|

Вдаривши по військовому Інституту звʼязку у Полтаві 3 вересня, російські окупанти вбили 53 людей, ще майже три сотні поранили. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС.

Рятувальники продовжують розбирати завали на території військового вишу у Полтаві. За оновленими даними, внаслідок ракетного удару РФ загинули 53 людини, ще 298 дістали поранення.

11 осіб витягнули з-під завалів, ще 14 врятовано. Під руїнами будівлі ще можуть перебувати до пʼяти людей.

«Внаслідок атаки частково зруйновано шестиповерхову будівлю навчального корпусу, пошкоджено три багатоквартирні будинки, пʼять приватних будинків та офісне приміщення», — додають у ДСНС.

Нагадаємо, 3 вересня війська РФ завдали удару балістичними ракетами по Полтаві. Атака прийшлась на військовий інститут зв’язку та лікарню, що розташована по сусідству.

Спочатку було відомо про 41 загиблого та понад 180 поранених, згодом кількість загиблих зросла до 51 особи. З-під завалів вдалося визволити 11 людей, рятувальна операція триває.

За даними слідства, для атаки війська РФ застосували дві балістичні ракети «Іскандер- М».

У Сухопутних військах ЗСУ заявили, що проводять розслідування щодо того, чи було зроблено зроблено достатньо, аби вберегти військовослужбовців Інституту зв’язку у Полтаві від російського ракетного удару.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *