ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові Міноборони відбиратиме майбутніх операторів БПЛА

Маркіян Рой

|

У Львові розпочинається спільний проєкт Міністерства оборони та Сухопутних військ ЗСУ з відбору операторів БПЛА. Про це повідомляє Міноборони.

16 липня у Львові в центрі рекрутингу української армії розпочинається проєкт Міністерства оборони України та Сухопутних військ ЗСУ. Рекрутингова група Drone Force запрошує всіх бажаючих пройти відбір на симуляторі БПЛА, отримати інформацію про службу та рекрутуватися на посаду оператора БПЛА.

«Всі етапи долучення до Сухопутних військ закладені в єдиний проєкт. Людина отримує спеціалізовану військово-облікову спеціальність і гарантовано потрапляє в обраний підрозділ», – пояснив начальник управління безпілотних систем Сухопутних військ ЗСУ Олексій Чорномаз.

Проєкт триватиме з 16 по 19 липня. Тестування проводитиметься за адресою: вул. Костя Левицького, 67, з 9:00 до 18:00 (вт-чт) та з 9:00 до 16:00 (пт). Надалі проєкт охопить і інші міста.

До слова, загалом у Львові діє уже 7 центрів рекрутингу, де можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії та поспілкуватися з представниками бригад. Це – рекрутинговий центр ЗСУ, «Азову», 3 окремої штурмової бригади, 103 бригади ТрО, батальйону «Вовки Да Вінчі» ,  24-ї ОМБр імені короля Данила та 93-ї ОМБр «Холодний Яр».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *