ОСТАННІ НОВИНИ

10-річний каратист Максим Симанюк з мамою та сестрою загинув під час обстрілу Києва

Маркіян Рой

|

Під час масованої ракетної атаки російських терористів 8 липня у своїй оселі загинув юний київський каратист Максим Симанюк. Маленькому спортсмену було лише 10 років. Разом із Максимом снаряд окупантів забрав життя його мами та сестри. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НОК України.

У понеділок, 8 липня, внаслідок ракетного удару по одному із житлових будинків у Києві, загинув вихованець карате-клубу «Чемпіон» – Максим Симанюк.

Російська ракета вбила юного спортсмена, його маму та сестру.

Нагадаємо, зранку 8 липня російські війська здійснили масовану ракетну атаку, випустивши по Україні 38 ракет, в тому числі й «Кинджалів». Під ударом опинились Київ, Кривий Ріг, Дніпро та Донеччина.

У Києві рашисти влучили у дитячу лікарню, офісну будівлю та житлові будинки. Під завалами «Охматдиту» були люди, уламки взялись розбирати не лише профільні служби, а й медики та прості мешканці.

Слідчі встановили, що по дитячій лікарні рашисти цілеспрямовано вдарили крилатою ракетою Х-101. На місці вже знайшли відповідні уламки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *