ОСТАННІ НОВИНИ

Тищенко під час вручення підозри розбив свій телефон, але інформацію дістати можна, – ДБР

Ольга Денисяка

|

Народний депутат Микола Тищенко під час вручення йому підозри розбив свій мобільний телефон, проте це не завадить слідству отримати з нього інформацію. Про це заявила речниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сап’ян, передає Українська правда.

«Це правда. Він розбив свій телефон, але це жодним чином не врятує ситуацію, тому що насьогодні є багато способів зібрати будь-який гаджет і все одно будуть проведені експертизи і інформація, яка зберігалася на телефоні може дуже допомогти слідству в ході розслідування», – йдеться в повідомленні.

Також Сап’ян розповіла, що Тищенку оберуть запобіжний захід «сьогодні-завтра», а обвинувачення проситиме для нього цілодобовий домашній арешт.

Як повідомляв Львівський портал, 20 червня у соцмережах з’явилось відео, на якому видно, як люди у формі й балаклавах оточили чоловіка в цивільному одязі, поклали його на землю і вдягнули на руки кайданки. Потім невідомі взялись вивчати вміст сумки затриманого.

У спецпідрозділі ГУР Kraken підтвердили, що чоловік, на якого напали в центрі Дніпра, є їхнім колишнім бійцем Дмитром Павловим, а у соцмережах стверджують, що люди у військовій формі є охоронцями народного депутата Миколи Тищенка.

Сам нардеп Тищенко 20 червня писав у своєму Telegram, що приїхав у Дніпро із викриттям «об’єднаного злочинного угруповання «дев’ятки»» – мережі ботоферм. При цьому він звинуватив Павлова у нападі на «поліцейського» під час обшуків офісу ботоферми.

25 червня правоохоронці повідомили про підозру народному депутату Миколі Тищенку в незаконному позбавленні волі після конфлікту з ексвійськовим у Дніпрі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *