ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпрі невідомі напали на ексвійськового

Наталя Дуляба

|

У Дніпрі невідомі чоловіки в камуфльованому одязі й балаклавах напали на ексвійськового. За неофіційними даними, це могли бути охоронці нардепа Миколи Тищенка. Про це повідомляє Львівський портал.

20 червня у соцмережах з’явилось відео, на якому видно, як люди у формі й балаклавах оточили чоловіка в цивільному одязі, поклали його на землю і вдягнули на руки кайданки. Потім невідомі взялись вивчати вміст сумки затриманого.

Тим часом у соцмережах стверджують, що чоловік, на якого напали, – Дмитро Павлов, який воював у спецпідрозділі Kraken ГУР МО, а люди у військовій формі є охоронцями народного депутата Миколи Тищенка.

Очевидці кажуть, що між Павловим, який гуляв з дитиною у центрі Дніпра, та Тищенком сталася суперечка.

Водночас у Нацполіції заявили, що інцидент стався 20 червня близько 13:45 на просп. Яворницького у Дніпрі.

«Невідомі особи у камуфльованому одязі та балаклавах завдали 33-річному чоловіку тілесні ушкодження та незаконно утримували його», – кажуть правоохоронці.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України. Особи нападників встановлюють.

Тим часом у спецпідрозділі ГУР Kraken підтвердили, що чоловік, на якого напали в центрі Дніпра, є їхнім колишнім бійцем.

«Ми не втручаємось у хід слідства, але уважно стежимо за його перебігом. Наслідком подібних інцидентів має бути реальне встановлення справедливості», – йдеться у заяві.

Сам нардеп Тищенко 20 червня писав у своєму Telegram, що приїхав у Дніпро із викриттям «об’єднаного злочинного угруповання «дев’ятки»» – мережі ботоферм. При цьому він звинуватив Павлова у нападі на «поліцейського» під час обшуків офісу ботоферми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *