ОСТАННІ НОВИНИ

Apple Watch Ultra 2 – стильний годинник сучасного користувача

Новини компаній

|

Однією з категорій девайсів від компанії Apple є розумний годинник. Нова модель Watch Ultra відрізняється високою продуктивністю, оригінальним стилем та виконанням, вражаючими характеристиками та функціями, роблячи їх практичними та універсальними. В цілому лінійка Ultra підходить під різні завдання, а друге покоління девайсів із цієї серії в цілому є чудовим помічником для сучасної людини.

Серед нових особливостей варто виділити оновлений процесор, наявність можливості керування жестами, яскравість дисплея збільшена, встановлений новий циферблат та багато іншого. Розумний годинник apple watch має функцію подвійного торкання і попередньо її потрібно налаштувати. З її допомогою вдасться відхилити виклик, встановити таймер, відповісти на дзвінок, активувати зйомку та багато іншого.

Зовнішній вигляд та дисплей

Дизайн другого покоління такий самий, як і у попереднього, кнопки розташовані так само. Корпус досить міцний та потужний, відрізняється сріблястим кольором. В його основі застосовується 95% титанового сплаву, що робить його довговічним, зносостійким та надійним.

Грані доповнюються кнопкою Digital Crown, а також блокуванням та діями. Крім управління з цих кнопок, доступний сенсорний дисплей. Захист годинника виконаний за стандартом MIL-STD 810H, а водонепроникність на рівні до 100 метрів.

Діагональ дисплея Always On Retina становить 1,9 дюймів, а роздільна здатність 410×502 пікселів. Одна з новинок – це надзвичайно висока яскравість до 3000 ніт. Даний параметр гарантує ідеальне відображення інформації навіть у найяскравіший та сонячний день.

Функціонал та параметри

Новинка відрізняється високою продуктивністю та ефективністю за рахунок використання нового процесора S9 SiP. У нього наполовину більше транзисторів, обробка інформації буде вдвічі швидше. Додатковий функціонал годинника забезпечений за рахунок наступних датчиків:

  • пульсоксиметр;
  • гіроскоп та акселерометр;
  • датчик температури;
  • компас та барометр;
  • вимірювання пульсу та багато іншого.

Такий годинник є універсальним гаджетом для спортивних і просто активних людей і придбати його можна на сайті deka.ua. Наявність бездротових технологій перетворює годинник на повноцінний пристрій для роботи з повідомленнями, дозволяючи також приймати, відхиляти або здійснювати дзвінки.

Автономність на рівні 36 годин навіть в активному режимі, якщо активується режим тренувань, автономність буде на рівні 17 годин. При економії енергії годинник пропрацює до 72 годин. Залишається лише налаштувати пристрій під себе та насолоджуватися його функціоналом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *