ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через пожежу в п’ятиповерхівці постраждав чоловік

Наталія Жолинська

|

Зранку 13 жовтня на вулиці Братів Тимошенків, 2 у Львові на сходовій клітці на останньому поверсі п’ятиповерхівки горів матрац. В одній із квартир, рятувальники виявили чоловіка з термічними опіками. Його госпіталізували. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

Зокрема, через горіння цього матрацу та щільне задимлення, що спричинило займання, мешканці квартир на п’ятому поверсі були заблоковані. Відтак надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та порятунку людей.

В одній з квартир, вогнеборці виявили чоловіка з термічними опіками. Потерпілого вивели на свіже повітря та передали медикам. До того ж за допомогою рятувальних пристроїв також вивели на свіже повітря ще чотирьох людей, а одного чоловіка довелось рятувати за допомогою автодрабини.

Складність пожежі полягала в тому, що поряд з будинком не було можливості під’їзду пожежної автотехніки через щільне паркування автомобілів. Крім того, в зв’язку із захаращеністю іншої сходової клітини, мешканці без допомоги вогнеборців, самостійно би не змогли врятуватись.

Загалом до ліквідації пожежі залучили 12 вогнеборців та три одиниці спецтехніки. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *