ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові знайшли рештки 18-го загиблого в «Епіцентрі»

Маркіян Рой

|

У будівельному гіпермаркеті «Епіцентр» в Харкові знайшли останки 18-го загиблого внаслідок авіаударів, завданих російськими військами 25 травня. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

«Щойно знайдено останки 18 загиблого в гіпермаркеті «Епіцентр», – повідомив Ігор Терехов.

Начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов розповів, що частину тіл ідентифікували через проведення тесту ДНК. Це єдиний механізм, який дозволяє встановити особи цих людей.

Групи слідчих і криміналістів працюють цілодобово. Поліція вилучила всі відео з камер спостереження, за якими ідентифікує людей за зовнішніми ознаками, порівнює, хто з відвідувачів зайшов до гіпермаркету, хто вийшов.

Нагадаємо, 25 травня російські війська скинули авіабомби на будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові, спалахнула масштабна пожежа, яку гасили 16 годин. У цей момент всередині перебували кілька сотень людей.

Кількість загиблих і поранених щоразу збільшувалась. Відомо, що серед жертв є 12-річна дівчинка.

Згодом поліція оприлюднила відео зсередини гіпермаркету в момент удару по ньому російських авіабомб. Компанія Епіцентр пообіцяла допомоги всім, хто постраждав під час атаки рашистів на будівельний гіпермаркет компанії у Харкові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *