ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр оборони Швеції відвідав у Львові центр рекрутингу української армії

Андрій Котенський

|

Сьогодні до Львова прибув Міністр оборони Швеції Пол Йонсон. У рамках візиту високопосадовець відвідав перший в Україні центр рекрутингу української армії, який відкрили у Львові два тижні тому. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

У центрі рекрутингу гостю розповіли про мету і роботу такого закладу і те, скільки людей тут уже прийняли і яку допомогу надали. Пол Йонсон висловив своє захоплення центром і зауважив, що зараз робота в цьому напрямку є дуже важливою.

До слова, напередодні центр рекрутингу української армії у Львові відвідали Міністр оборони України та Головнокомандувач ЗСУ. Рустем Умєров відзначив перші успіхи центру та зауважив, що таких центрів в Україні буде більше.

Нагадаємо, рекрутинговий центр української армії у Львові відкрили 12 лютого Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в ЗСУ, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Повісток у цьому закладі ніхто не вручає.

За два тижні роботи центр відвідало майже 160 осіб, 80 кандидатів уже заповнили анкети. Також 25 кандидатів вже контактують із військовими частинами, у яких готові служити, ще 2 кандидати – в процесі оформлення документів та підготовки до навчань.

Додамо, що у Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3 окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103 бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *