ОСТАННІ НОВИНИ

Умєров та Сирський навідались у Львові у рекрутинговий центр ЗСУ

Наталя Дуляба

|

Міністр оборони Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський завітали у Львові у рекрутинговий центр української армії, який є першою такою установою в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві оборони.

Умєров і Сирський ознайомилися з роботою рекрутингового центру і поспілкувались із його працівниками. Зараз тут працюють п’ятеро людей, які мають досвід служби у війську та роботи у сфері IT-рекрутингу.

У Міноборони додають, що Львів став першим містом в Україні, де запрацював рекрутинговий центр армії, втім надалі таких закладів буде більше. Наступні мають відкрити у Запоріжжі, Дніпрі, Одесі, Києві й Полтаві.

«Рекрутери центру не є військовослужбовцями та не мають повноважень вручати повістки. Їхня робота – допомагати з підбором вакансій у війську, консультувати та супроводжувати весь процес до призначення на відповідну посаду в армії», – йдеться у повідомленні.

Разом із високопосадовцями у рекрутинговий центр армії навідався й керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук. Він високо оцінив його роботу і наголосив на важливості створення таких установ в інших регіонах України.

«Вважаю, що центр рекрутингу української армії у Львові є важливим кроком у створенні професійної, мотивованої та патріотичної армії, яка здатна захищати нашу державу від будь-яких загроз. Закликаю всіх, хто мріє про службу у ЗСУ, відвідати цей центр та дізнатися про можливості, які відкриваються перед ними», – підкреслив Павло Ткачук.

Нагадаємо, рекрутинговий центр української армії у Львові відкрили 12 лютого. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в ЗСУ, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Повісток у цьому закладі ніхто не вручає.

Додамо, що у Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3 окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103 бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото – Міноборони, відео – Facebook Рустема Умєрова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *