ОСТАННІ НОВИНИ

Від ракетного удару РФ постраждали 12 львівських компаній

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару, який здійснили по Львову російські окупанти вранці 15 лютого, постраждали 12 місцевих підприємств. Про це повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

За попередніми оцінками, завдані бізнесу збитки становлять близько 7 млн грн. Втім остаточна сума ще уточнюється.

«Загалом від ранкової ракетної атаки росіян постраждало 12 львівських компаній. Це і підприємства, що займаються виробництвом, а також аптеки, логістичні компанії, супермаркет та інші», – сповістив посадовець.

За словами Андрія Москаленка, постраждалі від російських атак компанії можуть податись на отримання часткової компенсації. Для цього у мерії запровадили окремий ваучер, детальніше – за цим посиланням.

Також львівські підприємці можуть звернутись у Центр підтримки підприємництва (0322-546-015) та у службу підтримки ЦНАП (093-2975-795).

Нагадаємо, вранці 15 лютого Львів опинився під ракетним ударом російських окупантів. У місті лунали вибухи, було влучання в об’єкт інфраструктури. Троє людей отримали поранення, втім госпіталізації вони не потребували.

Згодом стало відомо, ворожі ракети у Львові суттєво пошкодили кілька об’єктів обленерго, в тому числі й трансформаторну підстанцію.

Голова ЛОВА Максим Козицький уточнив, що у Львові повністю знищено електропідстанцію.

Вибуховою хвилею повибивало вікна майже у кількох десятках будинків, зокрема на вул. Науковій, пошкоджено дві школи та дитсадок, центр зайнятості і науково-дослідний інститут.

Львів’янам, чиї квартири залишились без вікон, місто виплатить компенсацію.

Загалом під час атаки російські війська випустили по західних областях України 14 ракет, 8 із них збила ППО. Влучання були у Львові та на Хмельниччині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *