ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через ракетний удар пошкоджено дві школи та садок

Андрій Котенський

|

Під час ранкової ракетної атаки терористичної російської федерації у Львові постраждало дві школи та один садок. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

За оновленими даними, у місті пошкоджень зазнали 18 житлових будинків та вибито понад 400 вікон.

«Є троє поранених львівʼян, їм надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує», – повідомив мер Львова.

Голова ЛОВА Максим Козицький додав, що одна із ракет влучила у землю неподалік житлових будинків, саме тому пошкоджено стільки вікон, зокрема у центрі зайнятості.

Раніше Львівський портал повідомляв, що одна із ракет влучила по Львову. У місті тимчасово перекрили вулицю Наукову, постраждали люди.

Як відомо, це не перші освітні заклади, які постраждали від рук рашистів у Львові. У львівському ліцеї «Оріяна», який найбільше постраждав від ракетного удару 29 грудня, законсервували корпус початкової школи – частину будівлі доведеться знести і відбудувати з нуля.

По всій країні оголошували повітряна тривога через запуск ракет із російських бомбардувальників Ту-95мс. Близько 06.30 у Львові стало чутно вибухи і роботу ППО. На підступах до Києва також працювала ППО. Окрім того львів’ян попереджали про загрозу повторних ударів.

ОНОВЛЕНО: відбій тривоги оголосили о 07:10.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *