ОСТАННІ НОВИНИ

Захід України атакували 14 ракет. Деталі про влучання у Львові

Наталя Дуляба

|

Вранці 15 лютого під час масованої атаки російські окупанти випустили по західній частині України 14 ракет, 8 із них збила ППО. Влучання були у Львові та на Хмельниччині. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«У Львові було влучання в електропідстанцію. Через це почалася пожежа на площі орієнтовно 150 квадратних метрів. Її гасили впродовж двох годин. Підстанція повністю знищена. Офісні приміщення, які живилися від неї, зараз отримують електроенергію від генераторів», – сповістив він.

Наразі інформації про постраждалих на цьому об’єкті немає.

Ще одна ракета у Львові влучила у землю між житловими багатоповерхівками. Вибуховою хвилею повибивало вікна у трьох десятках будинків на п’ятьох вулицях. Пошкоджено й автомобілі.

Крім того, внаслідок ворожої атаки у місті руйнувань зазнали дві школи і два дитсадки, центр зайнятості і науково-дослідний інститут.

Обійшлося без загиблих, втім троє людей отримали поранення від уламків вибитих вікон. Від госпіталізації вони відмовились.

Нагадаємо, вранці 15 лютого Львів опинився під ракетним ударом російських окупантів. У місті лунали вибухи, було влучання в об’єкт інфраструктури. Троє людей отримали поранення.

Вибуховою хвилею майже у двох десятках будинків, зокрема на вул. Науковій, повибивало вікна, пошкоджено дві школи та дитсадок.

Згодом і Міненерго заявили, що ворожі ракети у Львові суттєво пошкодили кілька об’єктів обленерго, в тому числі й трансформаторну підстанцію.

Львів’янам, чиї квартири залишились без вікон, місто виплатить компенсацію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Максим Козицький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *