ОСТАННІ НОВИНИ

Польща піднімала в небо винищувачі під час ракетної атаки росіян 23 січня

Наталя Дуляба

|

У вівторок рано-вранці, 23 січня, Польща активізувала авіацію на тлі масованої ракетної атаки РФ на Україну. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на оперативне командування Збройних сил Польщі.

Так, були активізовані «всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору», а ситуацію постійно моніторили.

Крім того, у командуванні попереджали про активізацію польської авіації та літаків союзників, через що міг бути підвищений рівень шуму, особливо в південно-східному регіоні країни.

Зазначимо, на початку 2024 року Польща стала піднімати в небо власні винищувачі F-16 під час масованих ударів росіян по Україні, адже під час однієї з таких атак наприкінці грудня торік російська ракета зайшла у повітряний простір Польщі.

Як повідомляв Львівський портал, вранці 23 січня росіяни випустили по Україні 41 ракету. ППО збила 21 із них, ще частина ракет не досягла цілей.

Під атакою опинились КиївХарківщинуПавлоград на Дніпропетровщині, Шостка на Сумщині та інші населені пункти.

За попередніми даними МВС, внаслідок масованого удару рашистів 5 людей загинули і мінімум ще 40 дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *