ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по Києву: зруйновані будівлі, горять авто, є загибла

Маркіян Рой

|

Унаслідок російського удару по Києву вранці 23 січня в кількох районах міста є пошкодження будинків, у Святошинському районі горять автомобілі, постраждали 9 людей, з житлового будинку евакуюють мешканців, оскільки у квартирі виявили бойову частину ракети, яка не здетонувала. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«У Святошинському районі палає будівля, легкові авто та є попередня інформація про влучення уламків у будівлю дитсадка. У Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею повибивало вікна. Наразі інформації про постраждалих немає. Є звернення до медиків за іншою адресою в Соломʼянському районі», – йдеться в повідомленні.

Також зафіксоване загоряння в кількох квартирах житлового будинку в Соломʼянському районі. Екстрені служби прямують на місце.

За словами мера, у Печерському районі влучання в нежитлову будівлю. Підрозділи екстрених служб прямують на місце.

Пізніше Кличко повідомив, що у результаті російської атаки постраждали 9 людей, зокрема, 13-річний хлопчик. Більшість з них у Солом’янському районі. Шістьох людей госпіталізували.

Водночас за даними начальника КМВА Сергія Попка, також відомо про загиблу місцеву мешканку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *