ОСТАННІ НОВИНИ

Побили арматурою пенсіонерку до смерті: у Львові судитимуть двох ромів

Наталя Дуляба

|

До суду скерували справу щодо двох закарпатців, які напали у Львові на пенсіонерку й жорстоко побили її арматурою, аби поцупити сумку з продуктами та 700 грн. Потерпіла не вижила. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про випадок, який стався ввечері 9 жовтня 2023 року на території парку одного з навчальних закладів на вулиці Під Голоском у Львові. Близько 20:00 тут на 78-річну місцеву мешканку напали двоє невідомих.

Встановлено, що пенсіонерка поверталась додому з дачі, коли на неї раптово напали. Один зі зловмисників завдав численних ударів металевою арматурою по голові жінки, від яких вона втратила свідомість. Тоді нападники відібрали у жертви сумку з продуктами, 700 гривень та втекли.

Згодом травмовану жінку виявили перехожі та викликали на місце події бригаду «швидкої». Її забрали у реанімацію, втім невдовзі жінка померла у лікарні.

Нападників ідентифікували за відео з камер спостереження, до їхнього затримання залучили спецпризначенців. Зловмисниками виявились двоє мешканців Закарпаття віком 43 та 30 років.

Їх обох обвинувачують у розбої (ч. 4 ст. 187 ККУ), а молодшого – ще й в умисному вбивстві з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст.115 ККУ).

Розслідування вже завершили, а справу скерували до суду. Він і обиратиме покарання зловмисникам. Зараз вони перебувають під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *