ОСТАННІ НОВИНИ

Побиття арматурою пенсіонерки у Львові: одному з ромів оголосили підозру в убивстві

Наталя Дуляба

|

30-річному мешканцю Закарпатця висунули обвинувачення в умисному вбивстві пенсіонерки у Львові. Жінка померла у лікарні після жорстокого побиття металевою арматурою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про випадок, який стався ввечері 9 жовтня на території парку одного з навчальних закладів на вулиці Під Голоском у Львові. Близько 20:00 тут на 78-річну місцеву мешканку напали двоє невідомих.

Встановлено, що пенсіонерка поверталась додому з дачі, коли на неї раптово напали. Один зі зловмисників завдав численних ударів металевою арматурою по голові жінки, від яких вона втратила свідомість. Тоді нападники відібрали у жертви сумку з продуктами, 700 гривень та втекли.

Згодом травмовану жінку виявили перехожі та викликали на місце події бригаду «швидкої». Її забрали у реанімацію, втім невдовзі жінка померла у лікарні.

Нападників ідентифікували за відео з камер спостереження, до їхнього затримання залучили спецпризначенців. Зловмисниками виявились двоє мешканців Закарпаття віком 43 та 30 років.

Їх обох обвинуватили у розбої (ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України). А старшому ще додатково оголосили підозру у замаху на вбивство, втім після смерті потерпілої статтю перекваліфікували на умисне вбивство з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Обидва фігуранти справи перебувають під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, донька потерпілої Марія Назаркевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *