ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні померла пенсіонерка, яку жорстко побили та пограбували у Львові

Ольга Денисяка

|

В лікарні померла 78-річна львів’янка, яка потрапила до реанімації після того, як двоє чоловіків жорстко побили її серед вулиці. Про це повідомила її дочка Марія Назаркевич.

«16 жовтня, об 11.50 перестало битися серце моєї мами Ганни. Вона прожила 78 років. Померла насильницькою смертю. Зарізали цигани 9 жовтня, коли вона поверталася з дачі в 19.45 вечора. Навпроти наших будинків є ліс і досить недавно там заселилися цигани. Вони і почали розбиратися тут хто головніший, і влаштовувати свої “забави”. Я думаю мешканці будинку будуть час від часу когось їм віддавати в “жертву”, якщо не будуть в змозі зорганізуватися і прогнати їз світ за очі. Це не їхня територія. Наші захисники воюють за українську територію – для того, щоб тут вбивали українців на вулицях нашого Львова? Думаю це питання має вирішити закон та наша громада», – написала дочка загиблої жінки.

Нагадаємо, випадок стався ввечері 9 жовтня на території одного з навчальних закладів на вулиці Під Голоском у Львові. Близько 20:00 тут на 78-річну місцеву мешканку напали двоє чоловіків.

Встановлено, що пенсіонерка поверталась додому з дачі, коли на неї раптово напали. Один зі зловмисників завдав чисельних ударів металевою арматурою по голові жінки, від яких вона втратила свідомість. Тоді нападники відібрали у жертви сумку з продуктами, 700 гривень та втекли.

Вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили, що до нападу причетні двоє мешканців Закарпатської області віком 30 та 43 роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *