ОСТАННІ НОВИНИ

За сумку з продуктами і 700 грн пенсіонерку у Львові побили арматурою

Наталя Дуляба

|

78-річна львів’янка потрапила до реанімації після того, як двоє чоловіків побили її металевою арматурою по голові, аби поцупити сумку з продуктами та 700 грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався ввечері 9 жовтня на території одного з навчальних закладів на вулиці Під Голоском у Львові. Близько 20:00 тут на 78-річну місцеву мешканку напали двоє невідомих.

Встановлено, що пенсіонерка поверталась додому з дачі, коли на неї раптово напали. Один зі зловмисників завдав чисельних ударів металевою арматурою по голові жінки, від яких вона втратила свідомість. Тоді нападники відібрали у жертви сумку з продуктами, 700 гривень та втекли.

Згодом травмовану жінку виявили перехожі та викликали на місце події бригаду «швидкої». Медики діагностували потерпілій, зокрема відкриту черепно-мозкову травму, зараз вона перебуває у реанімації.

Вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили, що до нападу причетні двоє мешканців Закарпатської області віком 30 та 43 роки. До їхнього затримання залучали спецпризначенців.

Молодшому зловмиснику оголосили підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 ч.2 п.6 ст.115 (замах на вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Старшого обвинувачують у розбої  (ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України). Йому загрожує покарання – від восьми до п’ятнадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *