ОСТАННІ НОВИНИ

Ранкова атака дронів. У Дублянах повилітали вікна у в гуртожитках, лікарні та будинках

Андрій Котенський

|

У Дублянах через падіння російського дрона ударною хвилею вибито вікна в гуртожитках, лікарні, каплиці та довколишніх будинках. Загалом понад 60 вікон. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

За словами мера, у навчальних корпусах аграрного університет знищено понад 600 метрів квадратних покрівлі та перекриття. Сьогодні там на місці проходить виїзна комісія з надзвичайних ситуацій.

Він також додав, що довкола знищеного музею Романа Шухевича у Білогорщі постраждало кілька приватних будівель, де повилітали вікна та двері.

Як відомо, сьогодні рано-вранці рашисти атакували Львівський національний університет природокористування у Дублянах, Шевченківському районі Львова.

Москалі також повністю знищили музей Шухевича в Білогорщі, що у Залізничному районі Львова.

Як відомо, 1 січня о 04:06 год. у Львові та області почали лунати сирени повітряної тривоги через загрозу безпілотників.

Біля 05:00 у Львові та області почала працювати ППО. У Залізничному районі Львова через падіння уламків дрона спалахнув меморіальний музей Романа Шухевича у Білогорщі.

За попередньою інформацією Львівщину атакувало чотири шахеди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *