ОСТАННІ НОВИНИ

Якої погоди чекати на Львівщині 27 листопада

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 27 листопада, у Львові та області прогнозують вітряну і морозну погоду без сильних опадів. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Температура повітря вночі коливатиметься у межах 4-9 градусів морозу, вдень – до 3-5 градусів морозу. Вітер західний, 9-14 м/с, вночі по всій території Львівщини, а вдень місцями пориви до 15-20 м/с.

Хмарно з проясненнями. Часом падатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця, відтак водіїв та пішоходів закликають бути максимально обережними.

За даними Sinoptic, 27 листопада у Львові теж буде мороз, але без опадів.

Тим часом по всій іншій частині України, крім західних областей, 27 листопада прогнозують хуртовини, подекуди пориви вітру сягатимуть 25-30 м/с. У Київській, Кіровоградській і Полтавській областях падатиме сильний сніг, снігові замети. На дорогах ожеледиця.

Нагадаємо, напередодні синоптики попереджали, що 26-27 листопада на Україну насуваються снігопади та сильний вітер. Найбільшу негоду прогнозували у південних, північних і центральних регіонах. На Одещині заметіль спричинила дорожній колапс.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *