ОСТАННІ НОВИНИ

56 мільйонів застави за Ярослава Дубневича віддадуть на ЗСУ

Наталя Дуляба

|

На потреби Збройних Сил України передадуть 56 млн грн, внесених як заставу за нардепа Ярослава Дубневича у справі щодо розкрадання коштів «Укрзалізниці». Про це Львівському порталу повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

21 листопада колегія суддів Вищого антикорупційного суду задовольнила клопотання про звернення в дохід держави 56 млн грн застави, яка внесли за народного депутата Ярослава Дубневича, обвинуваченого у незаконному заволодінні 93 млн грн «Укрзалізниці».

Суд постановив перерахувати всі 56 млн грн на спеціальний рахунок Нацбанку для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Нагадаємо, 54-річного Ярослава Дубневича обвинувачують у заволодінні 93 млн грн «Укрзалізниці». Зараз справу знову розглядають в апеляційній інстанції, наприкінці жовтня ВАКС вимагав примусово доставити нардепа до суду.

У Центрі протидії корупції кажуть, що політик утік з України. 8 жовтня Дубневич перетнув кордон Румунії з Угорщиною, подальше його місцезнаходження невідоме. При цьому як саме він перетнув український кордон, неясно, адже даних про це в системі немає.

Крім того, Ярослава Дубневича підозрюють у заволодінні газом на 2,1 млрд грн. У межах цієї кримінальної справи НАБУ оголосило його у розшук 17 жовтня.

Також у межах справи про розкрадання газу політика нещодавно заочно арештували.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *