ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прогнозують мороз і ожеледицю

Наталя Дуляба

|

У неділю, 19 листопада, у Львові та області прогнозують невеликий мороз, туман і ожеледицю на дорогах. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Вночі температура повітря становитиме від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла, вдень – від 1 градуса морозу до +4°C. Вітер змінних напрямків, 5-10 м/с.

Хмарно з проясненням. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Без істотних опадів, лише на півдні Львівщині часом падатиме невеликий мокрий сніг та сніг.

За даними Sinoptic, у Львові 19 листопада буде хмарно, температура повітря коливатиметься у межах 1-3 градусів тепла.

Нагадаємо, на 18 листопада синоптики прогнозували перший сильний сніг у західних областях України. Сніговий покрив становитиме 5-10 см, а подекуди на Закарпатті – аж 20 см. На дорогах буде ожеледиця.

На Львівщині цього дня таки випав невеликий сніг, тому на дороги виїхала снігоочисна техніка. У Львові теж трохи сніжило, втім снігового покриву на землі не утворилось.

У Львівській міськраді запевняють, що готові до зими, а комунальні служби перейшли у режим цілодобової роботи ще 17 листопада.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *