ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині випав перший сніг, на дорогах працює техніка

Наталя Дуляба

|

У суботу, 18 листопада, на Львівщині випав перший сніг. На розчищення і посипання доріг вже виїхала техніка. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«У Львівську область поступово приходить справжня зима. Напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки. Цієї ночі та вранці дороги місцевого значення очищали 12 одиниць техніки, застосували 72 тонни піщано-соляної суміші. На дорогах державного значення працювали 24 одиниці техніки, застосували 96 тонн суміші», – сповістив він.

Голова ЛОВА опублікував відео зі засніженого Східницького перевалу, де якраз працює очисна техніка:

У зв’язку з погіршенням погоди з 18 листопада всі підрядні організації, які відповідають за стан і експлуатацію доріг місцевого значення у Львівській області, ведуть посилений моніторинг на аварійно небезпечних ділянках.

Зауважимо, що за належне утримання доріг місцевого значення відповідає департамент дорожнього господарства Львівської ОВА, а за дороги державного значення – Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Станом на 10:30 у Львові теж падає невеликий сніг, втім снігового покриву на землі немає. Температура повітря становить +1°C. У Львівській міськраді запевняють, що готові до зими, комунальні служби перейшли у режим цілодобової роботи зі 17 листопада.

Нагадаємо, на 18 листопада синоптики прогнозували перший сильний сніг у західних областях України. Сніговий покрив становитиме 5-10 см, а подекуди на Закарпатті – аж 20 см. На дорогах буде ожеледиця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *