ОСТАННІ НОВИНИ

Зима вже близько: на заході України прогнозують до 10 см снігу

Наталя Дуляба

|

У суботу, 18 листопада, у західних областях України випаде перший сніг, покрив сягатиме 5-10 см, а місцями на Прикарпатті – аж до 20 см. На дорогах буде ожеледиця. Про це Львівському порталу повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов. Так, 18 листопада на заході України, а також у Житомирській і Вінницькій областях слід очікувати значний мокрий сніг та сніг. Висота снігового покриву становитиме 5-10 см, а на Прикарпатті місцями – аж до 20 см.

На дорогах буде ожеледиця, подекуди – налипання мокрого снігу.

За даними Львівського гідрометцентру, у суботу, 18 листопада, вночі падатиме сильний мокрий сніг та сніг, удень він дещо послабшає. Налипання мокрого снігу, ожеледиця.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с, вдень слабкі хуртовини. Температура повітря протягом доби в області коливатиметься від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, у Львові – від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла. Хмарно.

Таку негоду, як пояснюють метеорологи, принесе проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над Чорним морем.

Примітно, що сніг 18 листопада випаде лише у західній частині України, втім 19 листопада він випаде подекуди у центральних та східних регіонах.

У неділю, 19 листопада, на Львівщині прогнозують мінливу хмарність, нічний мороз – від 1 до 3 градусів, але без снігу.

Погода 19 листопада:

Нагадаємо, що перший сніг на Львівщині прогнозували саме на сьогодні, 17 листопада.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *