ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ підтвердили ураження ворожої ППО в Криму та біля Луганська

Наталя Дуляба

|

Українські військові успішно уразили системи протиповітряної оборони російських окупантів, розташовані у Криму та біля Луганська. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

Так, у ЗСУ підтверджують, що 25 жовтня вдарили по системі протиповітряної оборони С-400, яка знаходилась біля окупованого Луганська. Влучним ударом її знищено.

У ніч на понеділок, 30 жовтня, українські військові уразили стратегічний об’єкт системи ППО, яку ворог встановив на західному узбережжі окупованого Криму.

Зазначимо, система С-400 «Тріумф» – зенітна ракетна система ППО нового покоління, якою росіяни неабияк пишаються. Її вартість становить близько 1,2 млрд доларів.

Україна вже не вперше б’є по ворожих С-400. Спочатку це сталось 23 серпня поблизу села Оленівка, що у західній частині окупованого Криму. Тоді російську ППО знищили ракетою українського виробництва.

Потім систему С-400 «Тріумф» українці знищили в Євпаторії 14 вересня, уночі 4 жовтня – біля російського Бєлгорода.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *