ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ вдарила по коштовній ППО росіян у Бєлгородській області, – ЗМІ

Наталя Дуляба

|

Безпілотники Служби безпеки України уразили російський комплекс ППО С-400 «Тріумф» у Бєлгородській області РФ. Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на власні джерела у спецслужбі.

Так, у ніч на 4 жовтня СБУ атакувала дронами стратегічний комплекс протиповітряної оборони С-400 «Тріумф» біля російського Бєлгорода. За словами джерела видання, ціна такого комплексу – 1,2 млрд доларів.

На викладених у соцмережі росіянами відео чути близько 20 вибухів в місці розташування «Тріумфа» та його радіолокаційної станції. У цей час у сусідніх населених пунктах зникло світло.

«Це вже другий комплекс “Тріумф”, який СБУ “забавовнила” за останній місяць. Перший було уражено в Євпаторії 14 вересня. Після таких “тріумфальних бавовн” в СБУ радять росіянам подумати над новою назвою для цього комплексу», – сказав співрозмовник видання.

Як повідомляв Львівський портал, 23 серпня поблизу села Оленівка, що у західній частині окупованого Криму, українські військові також вдарили по ЗРК С-400 «Тріумф», а також встановлені на ній ракети. Цю російську ППО знищили ракетою українського виробництва.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *