ОСТАННІ НОВИНИ

В окупованій Євпаторії прогриміли потужні вибухи

Андрій Котенський

|

Уранці 14 вересня в окупованій Євпаторії прогриміли вибухи, російське Міноборони заявило про атаку безпілотників на Крим і про спробу атаки морськими дронами патрульного корабля Чорноморського флоту «Сергей Котов», повідомляє Українська правда.

Місцеві повідомляють про кілька потужних вибухів. Крім того, пабліки поширили фото і відео з місць вибухів.

Суспільне уточнило, що потужний вибух пролунав в районі села Уютне, що на захід від Євпаторії.

«По вулицях їздять машини швидкої допомоги та рятувальників. Як розповіли місцеві жителі, у тому районі, де був вибух, розміщена військова частина №85683», – йдеться в повідомленні.

Речниця ОК «Південь» Наталя Гуменюк повідомила, що сили оборони працюють по ворожих цілях.

«Зосередження військових об’єктів, наявність поруч аеродрому − все це говорить про те, що робота здійснюється абсолютно планова. Цілі законні, цілі військові, бавовна квітне», − наголосила Гуменюк.

О 7:22 ранку Міноборони РФ повідомило, що близько 5:00 ранку збройні сили України п’ятьма морськими безекіпажними катерами намагалися атакувати патрульний корабель Чорноморського флоту «Сергей Котов» в акваторії Чорного моря. Оборонне відомство окупантів запевняє, що п’ять безекіпажних катерів нібито знищили вогнем зі штатного озброєння корабля. Також там повідомили, що нібито знищили ще й 11 БПЛА, які атакували Крим.

Напередодні у Севастополі ракетами поцілили у судноремонтний завод. Дослідники OSINT повідомили, що на судноремотному заводі в окупованому Севастополі пошкоджено два судна: великий десантний корабель класу Ropucha та підводний човен класу Kilo.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *