ОСТАННІ НОВИНИ

Через удар по складах у Дрогобичі постраждала одна людина

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетних ударів, яких завдала Росія вдосвіта 21 вересня по Дрогобичу, поранення отримала одна людина. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Одна людина травмована. Сподіваюсь, більше постраждалих не буде. Маємо руйнування складських приміщень, це комерційний об’єкт. Пожежі вже ліквідували, тепер будуть розбирати завали. Ми зі свого боку будемо допомагати», – сказав він.

Зазначимо, близько 06:25 ранку російські окупанти обстріляли Дрогобич. Дві ракети поцілили у триповерхову будівлю складу, розташовану на  території промислового об’єкта, ще одна – у приватний двоповерховий склад.

Загалом з ночі і до ранку 21 вересня війська РФ випустили по Україні 43 ракети, 36 із них вдалося збити.

Як повідомляв Львівський портал, це вже вдруге за тиждень росіяни атакують склади на Львівщині. Уночі 19 вересня ворожі «Шахеди» влучили у склади у Львові, де зберігали гуманітарну допомогу на зиму, зокрема й надану від імені Папи Римського. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *