ОСТАННІ НОВИНИ

Росія атакувала Львів «Шахедами»: є три влучання та постраждалі

Ольга Денисяка

|

Вночі 19 вересня російські війська атакували Львівщину дронами «Шахед». Внаслідок атаки є три влучання у промислові склади у Львові. Постраждав 26-річний хлопець, який перебував на складі під час удару, його госпіталізували. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Під час повітряної тривоги, яка почалася о 03:40 і тривала майже 2,5 години, Львівщину атакували дрони-камікадзе типу «шахед». 

За попередньою інформацією, у напрямку Львівської області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили ПВК «Захід» збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Інформація ще уточнюється. 

Внаслідок атаки є три влучання у промислові склади у Львові. Є один постраждалий – це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала. На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. 

«Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали», – зазначив голова ОВА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *