В небі над Україною збили 36 із 43 ракет

Наталя Дуляба

|

У ніч на 21 вересня російські окупанти здійснили чергову масовану атаку, випустивши по Україні 43 крилаті ракети. Збити вдалося 36 із них. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Так, близько 03:40 год. війська РФ випустили по Україні 43 крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55 з десятьох літаків Ту-95мс з району Енгельса.

«Ракети запускали у декілька хвиль. В повітряний простір України вони входили з різних напрямків, постійно змінюючи курс», – зауважує головком.

В результаті бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони знищено 36 крилатих ракет.

Ще сім ворожих ракет збити не вдалося. Три з них влучили, як уже відомо, у Дрогобичі. На Рівненщині були влучання в енергетичну інфраструктуру та СТО, частина мешканців залишилась без світла.

Також ворожа ракета влучила в готель у самому центрі Черкас. Будівля частково зруйнована, з-під завалів дістали одну людину. Рятувальна операція там триває.

Над Києвом, за даними місцевої влади, знищили більше двох десятків ракет. Є пошкодження від уламків, семеро людей травмовані.

Крім того, о 06:00 ранку рашисти завдали удару зенітними керованими ракетами С-300 по Харкову. Троє цивільних дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *