ОСТАННІ НОВИНИ

Медики розповіли про стан травмованого чоловіка через атаку дронів по Львову

Наталя Дуляба

|

26-річний чоловік, який на момент атаки ударних дронів «Шахед» перебував на території складів у Львові, отримав забій легень та перелом суглоба. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

«Близько 06:00 ранку до нас звернувся пацієнт віком 26 років, який отримав травму внаслідок ворожого обстрілу. Зокрема, він отримав трикісточковий перелом гомілковостопного суглоба і забій легень. Перелом стабілізували, зараз пацієнт перебуває у відділенні травматології і ортопедії, почуває себе задовільно», – кажуть у Першому медоб’єднанні Львова.

Далі на чоловіка чекатиме ще операція та подальше відновлення, прогнози медиків є позитивні.

Нагадаємо, у ніч на 19 вересня російські війська атакували Львівщину «Шахедами». Загалом, за попередньою інформацією, ППО збила 15 із 18 безпілотників. Влучання було у склади на околиці Львова.

У Львівській ОВА відразу заявили, що на цих складах не зберігали жодних мілітарних товарів. Згодом міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у складських приміщеннях зберігали, зокрема, гуманітарну допомогу на зиму. Серед неї була й гуманітарка, яку напередодні передали від імені Папи Римського Франциска.

Внаслідок атаки рашистів є один постраждалий – це 26-річний хлопець, який перебував на складі. Його госпіталізували у стані середньої складності. Також стало відомо про одного загиблого, працівника складу, його тіло виявили під завалами.

Тим часом у Львові рятувальники досі гасять пожежу площею 9 450 м кв, на місці працюють 125 вогнеборців. За словами мера, збитки від атаки «Шахедів» можна оцінювати у сотні мільйонів гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *