ОСТАННІ НОВИНИ

Атака «Шахедів» по Львову: пожежу гасять 125 рятувальників

Наталя Дуляба

|

Під час атаки у ніч на 19 вересня російські ударні дрони влучили у промислові склади у Львові. Над ліквідацією пожежі працюють 125 рятувальників. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Атака ворожих «Шахедів» на Львівщину розпочалась о 03:40 і тривала майже дві з полого виною години. Через влучання пожежі спалахнули на промислових складах, площа займання становить 9 450 м кв. Станом на 10:00 ранку вогнеборці досі гасять вогонь.

«На місці події працюють близько 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки. На цей час рятувальники ліквідовують наслідки ворожої атаки. Роботи тривають, працюють усі відповідні служби», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, за даними Львівської ОВА на складах, куди влучили «Шахеди», не зберігали жодних мілітарних товарів. Загалом уночі над Львовом та областю, за попередньою інформацією, збили 15 із 18 безпілотників.

«Це є склади з гуманітарною допомогою, продуктами харчування, побутовою хімією. Також тут були склади з дерев’яними вікнами, дверима. У багатьох місцях є загорання, наслідки надзвичайно складні. Щойно спілкувався з керівником «Карітасу» (благодійна організація римо-католицької церкви в Україні, – ред.), вони якраз отримали теплі речі на зиму, генератори, щоб все це відправляти зі Львова в інші точки по Україні. Зараз усе це горить. Збитки вимірюються у сотні мільйонів гривень, це одна з наймасштабніших пожеж, зважаючи на руйнування та матеріальні цінності», – сказав зі свого боку міський голова Львова Андрій Садовий.

Внаслідок атаки рашистів один постраждалий – це 26-річний хлопець, який перебував на складі. Його госпіталізували у стані середньої складності. Також стало відомо про одного загиблого, працівника складу, його тіло виявили під завалами у Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото, відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *