ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські десантники показали кадри бою у Кліщіївці

Наталя Дуляба

|

Бійці львівської «вісімдесятки» показали унікальні кадри бою під час звільнення Кліщіївки, що неподалік від Бахмута. Відповідне відео опублікувала 80 десантно-штурмова бригада ЗСУ.

Десантники не пояснюють, що саме відбувається на відео. Втім на ньому, вочевидь, наші військові ведуть зачистку ворожих позицій у Кліщіївці. Ось як це виглядало:

Нагадаємо, про деокупацію Кліщіївки стало відомо 17 вересня. Це село звільняли воїни 80 окремої десантно-штурмової бригади, 5 окремої штурмової бригади, окремої об’єднаної штурмової бригади поліції «Лють».

Кілька днів перед цим українські військові звільнили сусідню Андріївку, взявши її в оточення і вщент розгромивши 72 бригаду росіян. Повернення під контроль Сил оборони України цього населеного пункту є важливим для прориву на правому фланзі від Бахмута і подальшого наступу ЗСУ.

Додамо, що в районі Андріївки ліквідували командувача 31 Ульянівської десантно-штурмової бригади РФ, полковника Андрія Кондрашкіна (Дуная).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *