ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ звільнили Кліщіївку

Андрій Котенський

|

Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» повідомила про звільнення села Кліщіївка, що на Бахмутському напрямку Донецької області.

«Ми, воїни 80 окремої десантно-штурмової бригади, 5 окремої штурмової бригади, окремої об’єднаної штурмової бригади поліції «Лють» виконали завдання – звільнили населений пункт Кліщіївка Донецької області від окупантів. Проте ворог не полишає спроб захопити його знову», – йдеться у заяві захисників.

Інформацію про звільнення Кліщіївки також підтвердив керівник пресслужби Східного угруповання військ капітан Ілля Євлаш у коментарі Українській правді.

Як відомо, 15 вересня полк імені Кастуся Калиновського повідомив про звільнення села Кліщіївка в Бахмутському районі Донецької області. Однак згодом бійці заявили, що насправді бої ще тривають, і вибачились за передчасне поширення некоректної інформації.

Нагадаємо також, що у ранковому зведенні за 15 вересня Генштаб офіційно повідомив про звільнення Андріївки, що неподалік від Бахмута. Українські військові повідомили, що взяли Андріївку в оточення і вщент розгромили 72 бригаду росіян. Звільнення цього населеного пункту є важливим для прориву на правому фланзі від Бахмута і подальшого наступу ЗСУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *