ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ ліквідували полковника Кондрашкіна

Андрій Котенський

|

На війні в Україні загинув командувач 31-ї Ульянівської десантно-штурмової бригади РФ, полковник Андрій Кондрашкін (Дунай). Про це повідомив колишній працівник СБУ, а сьогодні командир терористичного батальйону «Восток» Олександр Ходаковський, що у складі угруповання «ДНР» воює проти України з 2014 року.

Як стало відомо, 31-а бригада рашистів сьогодні воює під Бахмутом, саме Кондрашкін керував відбитям атаки 3-ї штурмової бригади на південь від села Андріївка. Однак окупант провалив завдання, ряд опорних пунктів 31-ї десантно-штурмової бригади були повністю знищені, і через сектор оборони Кондрашкіна українські штурмовики повернули Андріївку під прапор України.

Як ліквідували Кондрашкіна наразі достеменно невідомо, але журналіст Юрій Бутусов повідомляє, що на цій ділянці фронту працювала 3-тя штурмова бригада ЗСУ під командуванням полковника Андрія Білецького.

«15 вересня увійде в історію як блискуча перемога українських військ та розгром росіян у битві за село Андріівка під Бахмутом, яка розпочалась у травні цього року.

Підтверджені втрати росіян тільки за останній місяць, які згодом будуть продемонстровані – командир 85-і мотострілецькоі бригади, начальник розвідки 72-і мотострілецькоі бригади, три командира батальонів 72-і бригади, сотні солдат та офіцерів», – повідомив він.

Що про Кондрашкіна пишуть на Росії

Андрій Кондрашкін народився 1979 року. У 2001 році закінчив Рязанське вище повітряно-десантне командне училище Маргелова, після чого служив у Тулі, Рязані та Іваново. 2013 року закінчив Військову академію імені Фрунзе. 2021 року став слухачем Військової академії Генерального штабу.

З 2015 по 2019 рік командував 108-м гвардійським десантно-штурмовим Кубанський казацьким полком 7-ї гвардійської десантно-штурмової (гірської) дивізії в Новоросійську. У 2019 році призначений заступником командира дивізії. З 2020 до 2021 року був командиром 56-ї окремої гвардійської десантно-штурмової Донської казацької бригади.

Брав участь у Чеченських війнах, а також в окупації українського Криму та Донбасу ще у 2014 році. У 2022 році Кондрашкін мріяв захопити Київ, але змушений був тікати з тодішніх позицій у Гостомелі Київській області.

Також відомо, що Андрій Кондрашкін був одружений. Разом із дружиною Діаною вони виховували двох дочок, але він проміняв сім’ю на злочинні воєнні накази режиму диктатора Путіна в Україні.

Тим часом міністерство оборони Росії ліквідацію свого командувача навіть не прокоментувало.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *