ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ повернули Андріївку, мали частковий успіх у районі Кліщіївки, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Збройні Сили України штурмом повернули контроль над Андріївкою, що неподалік від Бахмута. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу за 15 вересня.

«Сили оборони в ході наступальних дій мали частковий успіх в районі Кліщіївки. В ході штурмових дій оволоділи Андріївкою Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах», – вказано у повідомленні.

Карта Deepatate, натисніть для збільшення

Зазначимо, що вдень 14 вересня заступниця міністра оборони Ганна Маляр публічно повідомила про звільнення Андрівки. Однак невдовзі у 3 штурмовій бригаді цю інформацію назвали хибною та передчасною, оскільки бої ще тривають.

Після цього Маляр пояснила цю розбіжність інформації «комунікаційним збоєм» і запевнила, що ніколи не публікує жодних даних без погодження з військовими.

Вранці 15 вересня після заяви Генштабу посадовиця теж прокоментувала звільнення Андріївки: «Було важко і ситуація змінювалась дуже динамічно декілька разів за вчора».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *