ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова обвалився балкон разом з чоловіком. Доповнено

Ольга Денисяка

|

У неділю, 14 серпня, близько 23:00 год. на вул. Під Дубом, 2 обірвався балкон на четвертому поверсі. Постраждав 43-річний чоловік, котрий перебував на балконі, його госпіталізували. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Заступниця міського голови з житлово-комунальних питань Ірина Маруняк повідомила, що постраждалого забрала карета «швидкої» допомоги та відвезла в лікарню св. Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова, де медики надають всю необхідну допомогу. Відомо, що чоловік жив у цьому помешканні. Сама квартира – приватизована. Відповідну ділянку комунальники вже обгородили.

Відомо, що фасад цього будинку ремонтували до відкриття торгового центру «Форум» менш як десять років тому. Фахівці обстежують ділянку та зʼясовують деталі інциденту.

Доповнено:

У Першому медичному об’єднанні Львова розповіли, що чоловіка, який ввечері впав з балконом, госпіталізували у стані найважчої коми, тобто без свідомості. Він отримав травми, несумісні з життям. Серце ще деякий час працювало, лікарі робили все можливе, аби врятувати чоловіка. Однак о 04:00 ранку він помер.

Зазначимо, 31 липня, у житловому будинку на вул. Джерельній у Львові також повністю обвалився балкон. Постраждалих тоді не було.

Нагадаємо, у центральній частині Львова із будинків нерідко обвалюються частини з фасадів і падають пішоходам на голови. Чимало таких випадків було у 2019 році, через що львів’яни активно скаржились.

Реагуючи на це, у мерії тоді вирішили перевірити на аварійність фасади старовинних будівель, що розташовані в історичному ареалі міста.

Львівський портал писав про те, як діяти, коли на вас упав шматок будинку, і що слід обов’язково зробити для того, аби притягнути до відповідальності винних у вашому травмуванні. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *